Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Popia yg dah dipotong 6...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Popia dah dipotong



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 17-Sep-2008 16:20
KUIH RAYA 2008...BUAT SENDIRI...
Tahun lepas cuma buat Dragon ball jer... tahun ni dengan galakan dan paksaan anak2 nak buat kuih raya sendiri... buat yg senang2 dan sempoi2 jer....

Hari ni dapat buat dua perkara- popia simpul...dan Tart-rose....

Yati kata kat JB Popia simpul RM35 untuk 1 kg... biar betul... jom lah try buat ..biasa orang buat guna serunding daging atau sardin sebagai inti, tapi kita try guna sambal Myanmar untuk inti dia...hem..nasib baik dah buat separuh malam tadi, dapatlah merasa.... not bad, cuma saiznya ajer agak besar drpd yg biasa orang buat...maklumlah yang menolongnya anak2 kalau buat kecil2 sangat nanti diorang give-up pulak...


© Pidgin Technologies Ltd. 2016