Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Pantang jumpa air... kalau boleh nak menyelam jer...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Pantang jumpa air



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 30-Dec-2009 14:39
TERBANG KE KUALA TERENGGANU
26 hb Dec 2.30 ptg sampai KTganu kul 3.30 ptg.... gitu gini cari kereta sewa dll.... kul 4.00 baru selesai...

Memula sampai Ganu mesti pekena keropok lekor dulu... Gerai ni terletak dalam perjalanan dari airport ke bandar.....tempat yg paling kami suka...alaarrr lupa nak amek gambor...sedap keropok kat sini... 30 batang sekali ngap jer kami berlima.... anak2 kata tak cukup...walhal mama yg lebih naknyaaa...oder lagi 20 batang ...tak sempat sampai hotel dah habisss....

Kami menginap di Hotel Primula...then 28 hb pagi Isnin Mama bawa anak-anak ke Pasar Payang beli baju batik...dan keropok...sebenarnya hari ahad semalam dah try datang tapi dah tawaf 3 kali cari parking tak jumpa terus cari gerai makan....hihi...

Petang Isnin kami melawat Masjid Terapung dan ke gerai keropok 008..sampai dah magrib, so beli bungkus jer...then dinner kat Restoran Lempeng....makan ikan dan udang goreng tepung... sedappp.... anak2 sempat main anak kucing dan arnab yg dibiar melompat liar...tapi jinak...

Tahun ni dah 4 kali ayah ke Terengganu sbb urusan kerja projek pembinaan Istana Sultan .... dan projek muzium Batu bersurat... Mid Jan 2010 kena pergi lagi...

:->

© Pidgin Technologies Ltd. 2016