Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Dok kat Heritage Hotel yg sedang di renovate....
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Dok kat Heritage



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 30-Apr-2010 02:06
Berduaan ke Cameron Highland...
:-> Tak merancang pun nak ikut ayah ke Cameron lagi....sbb anak2 sekolah....Monday on 26 Apr 2010....
since Aiman dah ada di rumah sbb cuti for good dr PLKN dia, mama ikutlah.... lagipun Selasa Arsyad akan ikut rombongan ke Aquaria dan Rabu Iera ke Bukit Tinggi....

Tak best la pulak rasanya ke sana tak bawa anak2...rasa malas nak berjalan tanpa teman sbb program seminar ayah dr pukul 8.30 pg sampai 11.30 mlm....dok bilik jer la mama menikmati kesejukan suasana yg kejap hujan kejap reda....

On the way back baru gi shopping ala speedy gonzales ....beli sayur2 dan stoberi jer....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016