Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 16-Jun-2010 06:34
Ayah Ke Switzerland
Selepas majlis pertunangan Maksu pada Sabtu 12 Jun, belah malamnya ayah berangkat ke Zurich, Swirtzerland sampai 19 Jun...huhu lamanya...

Kelam kabut juga sebab sebelum ni dah lah kalut tiap hari....sebab menyiapkan persediaan majlis tunang maksu...

antara tempat menarik di Swiss....tapi nak cari makanan halal memang takde...

Ma bekalkan ketupat dan ayam goreng pun basi sebab hotel yg ayah duduk takde peti ais dan kettle....

buat kopi pun guna air shower jer.....la hai shiannya....

Ayah ke sana atas jemputan Geoburgg...kompeni yg buat cable dan peralatan untuk mengatasi masalah cerun, tebatan banjir dan hal2 berkaitan kejuruteraan cerun. As a senior Geologist yg ekspert dlm Geological Engenering ayah dilantik untuk koncult kegagalan cerun kat merata Malaysia....asal ada cerun runtuh jer diorang panggil ayah minta advice.... cenggitu lah kot lebey kurangnya......

jom layan Swiss.....hummm teringin gak nak ke sana ...entah bila...huhu....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016