Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 22-Jun-2010 05:45
ICT Shah Alam
Minggun pertama cuti sekolah 8 jun ayah kena bagi seminar kat Blue Wave Hotel Shah Alam.... haha dekatnya ngan BBBangi.... jadilah dari tak ke mana-mana kannnnn.... 45 min perjalanan dah sampai....

Dapat bilik ala-ala suite gitu....luasnya....dengan 3 orang anak memang lovely.... ehh lupa amek gambor dalam hotel yuuu.....Kul 6 ptg family Acik dan Cik Lin sampai...hai kalau diorang takde mama memerap dalam bilik jer lah...mama bukan tau selok belok S. Alam... dr Bangi ke Klang tau ler....

So melepak lah diorang kat hotel jap...lepas solat maghrib kami beredar ke ICT, Shah Alam. Mujur diorang dah buat mee goreng, ayam goreng KFC dan air minuman.... mangkanya kami pun berpiknik kat depan ICT tu.... hehehe :-> rupanya kami jer yg jakun berpiknik kat situ ...org lain datang just tengok lampu....

First round diorang masuk punyalah lama... kami yg jaga tempat lepak menunggu sambil mengunyap makanan yg ada hahaha.... 8-) dah malam2 ni lapor la pulak.....

Bila diorang datang balik...kami yg tinggal la pulak masuk tengok lampu....masyaAllah malam rabu pun ramai orang dalam tu rupanya...padat sungguh...nak gerak pun payah, nak klik2 pun susah ...setiap kali nak snap ada jer org lalu lalang..... so tangkap mana yg dapat jer lah....

Wahhhh...tak puas hati cenggini...kena datang lagi nihh.... sbb actually tempat ni tak sempurna lagi.... banyak benda yg belum siap...masih dlm pembinaan....

so warga kota yg nak menghabiskan masa di waktu malam jom layan ICT Shah Alam... kena datang malam jer ler... datang siang idak mengerlip ler lelampu tu.....

memang cantik dan comel2 lampu2 nya...tak sempat nak snap banyak gambor pun.....


© Pidgin Technologies Ltd. 2016